12-11-05

Training - Zaterdag 12 november 2005.

8K in 39:15 (AHR 145).

Dat trekt er al wat beter op... Ergens tussen twee en half drie opnieuw met babyjogger en al er tegenaan, ditmaal met bandjes die netjes tot 2 bar waren opgepompt. Het traject liep grotendeels langs de Schelde, tussen Merelbeke jachthaven en downtown Gent, maar ik denk niet dat ik deze nog vaak zal lopen. Allicht wordt het weer wat beter eenmaal je de echte stadskern van Gent bereikt, maar zover kwam ik dus niet en het parcours werd almaar sjofeler. Niet dat het je tempo of hartslag aantast, maar sluikgestort is gewoon niet aangenaam.

Ook Arthur drukte uit dat hij opwindender omlopen gewoon is door gewoonweg in slaap te vallen. Dat kan ook met het tempo te maken hebben, dat deze keer zo plat als een pannenkoek lag. Een training uitvoeren zoals je ze vooraf in je hoofd hebt: het geeft je weer dat gevoel van controle terug. Voorlopig is het trainen een affaire die ik van dag tot dag moet bekijken, maar deze schrijf ik alvast bij aan de "+" kant.

21:55 Gepost door Stefan | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

babyjogger Kan je me eens een fotootje + merk + beschrijving van je babyjogger mailen of in een post plaatsen? Gebruik je die ook op een "geaccidenteerd" bosparcours? [E-mailen kan je via de link op m'n blog]. Bedankt, Tom.

Gepost door: Tom | 14-11-05

Nog beter: Net even gekeken wat het merk is, het net op en presto: neem eens een kijkje op http://www.easywalker.net/ (want het is dus een Easy Walker). Zoals het op hun website staat, is "La poussette est équipée d’une roue fixe à l’avant" wat wel zo makkelijk is, want een beweeglijk wiel zwabbert veel bij het lopen en even "freewheelen" is er al helemaal niet bij.

Gepost door: Stefan | 14-11-05

Addendum. ...en om ook op de vraag te antwoorden die ik daarnet over het hoofd zag: over min of meer vlakke bosgrond (ttz geen wortels en zo) durf ik wel nog gaan, maar aan echt geaccidenteerd terrein begin ik niet. De babyjogger is er wel tegen bestand, maar de kleine misschien niet. ;-)

Gepost door: Stefan | 14-11-05

De commentaren zijn gesloten.