04-12-05

Training - Dinsdag 29 november 2005.

7-8K in 33:12 (AHR 154).

De zondag voordien had ik eigenlijk mijn vlucht naar de VS gemist (eerste keer dat me dat overkomt) maar achteraf gezien was ik daar niet rouwig om. Tegen dinsdagavond zaten we namelijk met een kapotte centrale verwarming, elektriciteit die op het punt stond afgesneden te worden, en een zieke baby met bijna veertig graden koorts. Toch blij dat ik niet van huis weg was!

Die dinsdagavond zat ik dus boven, met blauwe vingers en tenen over PC en telefoon gekromd. Dat ik mijn vlucht had gemist, daar maakte niemand een probleem van. Maar die vergadering die ik zou doen gewoon laten doorgaan (17 tot 23 uur), daarin ben ik dan weer niet kinderachtig. Geven en nemen - 't is met je werkgever zoals met je partner. Rond 19 uur onderbraken we voor een uurtje voor de lunch, en wilden we de kinderen in bad steken bij mijn schoonouders. Marleen dus gepakt en gezakt de auto in, en ik in mijn loopkleren om er nog snel een training tussen te persen. 6 keer 800 meter in 3:12, gesandwicht tussen blokjes van 15 minuten Z1. Heel precies heb ik het niet kunnen uitvoeren, en ook op de totale omvang heb ik wat moeten beknibbelen, maar die 6 keer snel afgewisseld met 200 meter dribbelen heb ik kunnen meepakken, yes Sir! Uiteraard zo gepland dat ik netjes op de stoep van mijn schoonmoeder eindigde en dan meteen het bad in... Dash en splash, het tegenovergestelde van wat ze aan het einde van een Formule 1-race soms doen.

Je moet niet gek zijn voor de loopsport, maar soms helpt het wel.

22:55 Gepost door Stefan | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

amai da's gelijk ne goeie spannende boek da'k hier aan 't lezen ben! hopelijk hebben jullie rap terug verwarming in huis, zoniet zullen jullie collectief rondjes moeten gaan draaien in de living om het warm te houden vrees ik...

Gepost door: Ruthje | 05-12-05

Ook wat stiller hier- 't is winter he Hoi, hoi,

Het lijkt wel of het wat winterslapen wordt in blogland ;). Of is het eerder de feesten, de deadlines, de familiale aangelegenheden en het werk dat van de blogtijd begint af te knabbelen. Voor mij is in ieder geval het laatste zeker van toepassing. Maar nu heb ik toch maar even de tijd genomen om enkele blogs af te lopen en eens iets van me te laten horen he.
Tsja een vlucht missen, dat kan iedereen overkomen he. En aangezien je zonder elektriciteit zat, was het inderdaad beter om thuis te zijn-om de chaos mee op te vangen. 'k Heb het onlangs ook nog voorgehad en ben serieus aan het overwegen om een generatorke aan te schaffen voor zulke situaties. Dan kan je tenminste nog wat verlichten en de elektrische circuits van de verwarming doen draaien.
I.v.m. je "teleconferencing", het is heel handig om in zo'n situatie bv. Skype te gebruiken (voice over IP). Vooral als er meerdere mensen van thuisuit willen/moeten vergaderen.
Groetjes, T.

Gepost door: Tom | 13-12-05

Afzondering & incommunicado Hopelijk is de electriciteit ten huize Boston weder hersteld ? We gaan ervanuit dat je in afzondering bent om je mentaal te scherpen voor de volgende loopprestatie ...
Groetjes


Gepost door: Jo | 14-12-05

werk 't is het werk. Lopen gaat af en toe wel nog, maar bloggen wat minder. Ik heb ontdekt dat ik makkelijk meer dan 60 uur kan werken in de week, en makkelijk meer dan 60 kilometer lopen, maar dat de twee zich absoluut niet laten combineren. :-)

Ik zit een kilometer of 70 achter qua blog, denk ik. Dat haal ik een dezer wel op. Niet dat iemand er wreed op zit te wachten, natuurlijk. ;-)

Ondertussen allemaal 't beste.

Gepost door: Stefan | 19-12-05

De commentaren zijn gesloten.