29-12-05

Training - Maandag 26 december 2005.

4.8K in 27:43 (AHR 141).

Diplomatiek incident aan zee. De avond tevoren was ik er dus met mijn broer tussenuit gemuisd, en dat kon de driejarige generaal in mijn gezin niet over zijn kant laten gaan. Gaan lopen zonder hem??? You must be joking! Uitpakken die babyjogger, inpakken die kleuter en aanpakken die training!

Euh... stukje over de dijk, Arthur? Nice try. Het strand. En nog voor vandaag, alstublief. Die golfbreker daar lijkt me wel wat. Oei! Een kleine hagelbui. Niet te koud? Zullen we terugkeren, lekker warm bij oma? Geen denken aan. 't Is maar wat water en ik heb die jas niet voor niets aan. Omkeren, please. Naar die windmolens.

Het weer werd echter alsmaar slechter en na een twintigtal minuten achtte ik het toch welletjes. Tot dan toe had ik het kalm aan gedaan, maar het echte werk moest nog komen. Tien minuten beuken tegen de wind (en ik kan je verzekeren dat de kap van zo'n driewieler aardig wat wind vangt) en de ondergrond van halfhard zand zorgde ondanks de profielbanden ook nog voor aardig wat weerstand. De hartslaggrafiek laat dan ook een grote periode aan 130 zien, gevolgd door een intense brok 170.

Het zal wel ergens goed voor zijn. Al was het maar vader-zoon bonding. De zeldzame toeristen op het strand vroegen zich zichtbaar af of ze het gekkenhuis dan wel de Dienst Kindermishandeling moesten bellen. Onterecht, want Arthur vond het allemaal geweldig.

00:39 Gepost door Stefan | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.