07-05-06

Training - Zaterdag 6 mei 2006.

10.8K in 50:03 (AHR 157).

De lente is eindelijk volop begonnen: warme dagen, geregeld een voorjaarsbui en een atmosfeer waarin de pollen en allergenen weer present tekenen. Na een paar weken lanterfanten na de marathon is de omschakeling niet zo makkelijk, te meer omdat ik me niet zeer strikt aan de hartslagzones in mijn schema hou. Fysiek gezien is dat niet zo goed, maar mentaal is het wel gezond om de teugels eens te laten vieren. Als ik in deze periode, op een half jaar voor de volgende marathonpiek, niet eens zou mogen freestylen naar de zin van de dag, wanneer dan wel?

Aan het eind van een dag spelen met de jongens, zo rond een uur of acht, trok ik blijgemutst mijn schoenen aan. Het regende, de laatste paar trainingen had de ademhaling het wat moeilijk, en ik loop al een week half moe, half uit de haak door de naweeen van een week Amerika, en toch had ik er zin in. Het beste bewijs dat je alles af en toe wat minder serieus moet nemen om de de loopmoeheid te vermijden. Als ik wat wakkerder was, ik zou de term "batterijen opladen" gebruiken...

11:44 Gepost door Stefan | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

lekker vrij dat freestylen ben ik al aan het doen sedert Eindhoven eigenlijk, ik trek me niks meer aan van mijn hartslag en zou dus zwaar naar mijn voeten moeten krijgen van de echte hsm-adepten. So what. ik vind het veel leuker zo en bereik eigenlijk betere resultaten nu.

Gepost door: Ruthje | 07-05-06

Vingers Met de natte vinger (afstand) en de vinger aan de pols (hart) doe ik het nog steeds. Freestylen is mijn ding blijbaar. "Luisteren" naar het lichaam in de letterlijke zin van het woord ;-)
Glad to have you blogging again Mr Boston.

Gepost door: Jo | 10-05-06

De commentaren zijn gesloten.