07-06-06

Training - Maandag 5 juni 2006.

8.3K in 39:30 (AHR 146).

Al goed dat ik de 10K op de Gentse stadsloop had laten schieten om in de namiddag in het Sportpaleis naar de Dalai Lama te gaan luisteren (wat een heerlijk ontspannen vent is dat: hij was een goeie loper geweest). Mijn lichaam is nog altijd niet 100% hersteld van de zotternijen in Brussel dus valt het te betwijfelen of er wel een aanval op de 40 minuten had ingezeten. Ik weet wel dat je ook best eens gewoon voor het plezier kan meelopen, maar in een wedstrijd geniet ik toch het meeste als ik zo hard mogelijk probeer te lopen.

Gewoon genieten van het lopen, laat dat nu net zijn wat ik dus op training heb gedaan. Geen massa's mensen, geen gewriemel aan de start... allemaal geen last van op de trage wegen van Merelbeke. Wel van modder bij mijn doortocht in het Gentbos: als je dacht dat de voorbije twee dagen zon voldoende waren om alle modder er op te ruimen, dan heb je duidelijk niet gemerkt hoeveel water er de voorbije weken over ons is uitgegoten. Maar voor de rest: gezellig cruisen aan een beschaafde hartslag en al bij al bolde dat lekker. Hooikoortsgewijs begon al dat vrije natuurgedoe wel te kriebelen, maar daar is medicatie voor.

06:21 Gepost door Stefan | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

weer komen bijlezen Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 14-06-06

nieuwe blog Heb al bijna een maand problemen met skynet en deze raken maar niet opgelost, daarom ben ik maar met een nieuwe blog gestart. Ben al die tijd natuurlijk wel blijven lopen maar bloggen ging niet.
Vanaf heden terug op: http://runningmac.skynetblogs.be/

Gepost door: Marc | 28-07-06

De commentaren zijn gesloten.